Now!

Verzoek

 

Team

 

G-boek

Linken

 

 

  * Op zaterdag 13 September 2014 is onze DJ-Blue-Eye overleden aan de gevolgen van die verschrikkelijke ziekte. Hij mocht slechts 65 jaar worden. Blue, maatje, vriend, collega we zullen je gaan missen! Now is the time was voor jou, en we gaan door voor jou!

 

  Now is the time

...is nog niet lang gelee begonnen
maar jij bent niet meer aan onze zij
je hebt de strijd niet gewonnen maar, niet alles is voorbij

Je blijft altijd bij ons, door wie je was en wat je zei
en wat je voor ons hebt betekend

Als de zon toch weer zal schijnen, en hoog aan de hemel staat
Dan weten we dat met die stralen, een glimlach naar beneden daalt

Nu kan je over ons waken, wat je zo vaak hebt gedaan
Eens zullen we weer samen zijn
Tot die tijd zal de herinnering aan jou in ons voortleven
En zul je voor altijd in onze gedachten zijn!

Nikki, Jurgen, Cor, Janny, Hans, Corrie en Opa-Jo

 

* Ooit hebben we een afspraak gemaakt waar jij gaat, ga ik. En toen je ook kwam met de vraag "Nikki als jij een stream begint ga ik met je mee!" Was de keuze al snel gemaakt. Ik wilde je nog iets geven waar je je plezier in had, muziek draaien! Het was je lust en je leven. Zo konden we toch samen iets afmaken.....helaas heb je er niet lang van mogen genieten.

 

  Mijn allerliefste maatje

Mijn tranen verraden dat ik je mis, mijn zwijgen heeft een betekenis
Dat ik niet in woorden kan uitleggen, wat mijn tranen wel zeggen
Alles kon ik jou vertellen, hoe vaak zaten we wel niet te bellen
Kon op jou bouwen, en je met alles vertrouwen
 

Jij was degene die me opving, als het allemaal niet meer ging
Dat is er nu niet meer, en dat doet zo verschrikkelijk zeer
Ook jou stem kon mijn zo raken, probeerde je me weer aan het lachen te maken
Maar ook een vorm van rust, hetzelfde als dat iemand je tranen weg kust
 

Je was zo'n sterke persoonlijkheid en hadden zo'n band, waar jij ging, ging ik en nu die pijn want...
je bent nu zo ver dat ik die reikende hand niet meer kan pakken, en dat is iets wat ik nog steeds niet kan bevatten
Voel innerlijk zoveel verdriet en pijn , dat je niet meer bij me kan zijn
Weet met mijn gevoelens geen raad, dat jij niet meer voor me klaarstaat
 

Zal opnieuw moeten beginnen zonder jou, het is een begin welke ik nog lang niet wou
Ook jij stond nog zo midden in het leven, wilde je dierbaren nog zoveel geven
De muziek, radio, alles is niet meer hetzelfde zonder jou toch ga ik verder en blijf je trouw
Je zal in mijn hart en gedachten voortleven, en ik wil je dat alles geven
Dat je met een grote glimlach op mij neer kan zien, je trots zal zijn en ik zal moeten inzien
 

Je er op deze afstand ook voor me zal zijn, in gedachten reik je mijn hand en dat verzacht de pijn
Je stem, je woorden , wie je was, het leeft in mij door, het vormt mij tot diegene waardoor...
je zal zeggen "ja dat is mijn maatje voor het leven", die ik alles nog zal geven
Lieve Blue, mijn allerliefste maatje ik ga verder voor jou, het is moeilijk maar, ik doe het omdat ik zielsveel van je hou
 

Lichamelijk ben je niet meer bij mij, maar ik denk aldoor, het zijn niet je woorden, je hart die ik verloor
Dit afscheid is niet voor eeuwig al doet het nu ontzettend veel pijn, eens zijn we weer samen en zal ik weer bij mijn maatje zijn

Rust zacht Bluetoetoetje...je was mijn maatje, bent mijn maatje en zal altijd mijn maatje blijven! Nikki

 

* We noemden je "onze" huiszanger, waar Blue draaide weergalde zijn stem over de stream, van "Tiroler berge" tot aan "Alleen met jou" en ook het nummer van die Amigos "Mein opa" en natuurlijk op het laatst ook nog vaak nummers van Fantasy en Wolkenfrei. Het geluid vanuit Studio 19 is nu stil...

 

  Hey Brombeer

Brombeer noemde ik jouw, Pelleboer, bromsnor noemde je mij, we kunnen het niet meer tegen elkaar zeggen, helaas die tijd is voorbij.
Een man, eerlijk en recht doorzee, daar heb ik respect voor, die maak je maar zelden mee.
Een
nieuw station, opgezet door Nikki, speciaal voor jouw, lang heb je er niet van kunnen genieten, jouw tijd kwam te gauw.
Muziek draaien was je lust en je leven, en je plaatjes zullen bij menig in herinnering voortleven. Andre alias Pelleboer/bromsnor

 

* En toen was daar ineens een Skype! Uren hebben we met zijn allen zitten te kletsen, in een grote groep zitten dollen en lachen. Maar ook heel vaak serieuse gesprekken over dingen van het dagelijkse leven, de muziek, je moppie (kleindochter) Luna, maar ook zo realistisch als je was ook over je ziekte. Ieder van ons heeft nog steeds het idee dat je er zo ff bijkomt met eigen stem of inmiddels de zeer bekende Clone fish! We zijn dankbaar voor de vele opnamens.

 

  Lieve Blue-Eye

We zullen je missen!
Het nieuws sloeg als een bom bij me in.
Telkens als ik aan jou denk zie ik een grote ster staan.
Jij betekende veel voor mij en de andere.
Ik weet nog hoe je zei "Jurgen wil je een beetje langzamer praten over de stream, zo kunnen we je beter verstaan." Je gaf me altijd tips hoe het beter kon. Je was een van mijn grote voorbeelden Blue.
Ik herinner me ook nog heel goed hoe je me hielp om mijn mengpaneel in te stellen. Het doet me heel erg pijn dat je er nu niet meer bent.
Ik had je graag nog in het echt ontmoet en gezellig met het team veel plezier maken. Je zal altijd een plekje blijven hebben in mijn hart, die vlam word nooit gedooft.
Blue bedankt voor die mooie momenten , bedankt voor alles! Altijd iedereen de juiste en goede raad te geven. Jij was en bent nog steeds een toppie man!
slaap zacht lieve vriend! Ik zou er alles voor doen om je nog vaker op de stream te kunnen horen. Je hebt gevochten tot op het laatste moment!

Droom zacht Blue, DJ-Blue-Eye slaap zacht. Jurgen

 

* Zoveel gegeven, zoveel gedaan! Niks was jou teveel voor je vrienden, de mensen waar je echt om gaf. Altijd hielp je met de Sam broadcaster, de mirc. Op gegeven moment deden we dit met zijn twee en hadden dan de grootste lol via teamviewer, want ze hadden het niet door. We waren een hecht team, hier op de stream met je vrienden en samen met zijn twee.

 

 
  Janny en je rolmops der Max & Cor

 

* Ook voor een luisterend oor konden we altijd bij jou terecht. Je wist vaak wel raad, of het was omdat we juist jouw mening wilden horen! Een man met een grote persoonlijkheid, recht door zee. Was je een vriend dan voor het leven. Maar was je met iemand klaar zei je ook je mening tegen die persoon, en was er geen weg terug. Je hebt het op het laatst zo vaak aangekaart, dit was je station en hier waren je vrienden. Zelfs bij je afscheid is het diverse keren gezegdt.

 

  Lieve Blue-eye

Rust nu maar uit, je hebt je strijd gestreden
Je hebt het als een moedig man gedaan
Wie kan begrijpen, wat je hebt geleden?
En wie kan voelen, wat je hebt doorstaan?

Veel mooie herinneringen
verzachten ons verdriet
Voorgoed uit ons midden
Blue eye jij blijft
voor altijd in ons hart

                              Hans & Corrie

 

* Je was ook een echte familie man. Waar je voorheen niks zei over je privéleven, werd je met je ziekte en de zekerheid wie nu je echte vrienden waren steeds opener over je lieve vrouwtje Irena, betrok haar bij de chat met haar verjaardag. En dan je grote trots en moppie, je kleindochter Luna! Maar ook je dochter en schoonzoon als je zus en broer. Hoe moeilijk had je het dat die laatste 6 weken voor je aanging en je niet heen kon gaan om afscheid te nemen.

 

 
  Annie & Ferdy

 

* De radio was je grote passie, de muziek je lust en je leven. Hoe vaak was je niet aan het zoeken naar vooral de duitse muziek "die Nederlanders konden geen muziek maken" zat je ons vaak te dollen, want je had best favorieten erbij zitten. En hoe vaak spande je me niet voor het karretje "Nikki heb je nog een mooie playlist voor me?" en kreeg je het weer voor elkaar dat ik op zoek ging naar het nieuwste of hele discografieën...

 

  Mijn grote vriend

Een vriend zien huilen kan ik niet
Mijn grote vriend is niet meer ik ben nog steeds kapot van, maar ik heb hem in mijn hart gesloten. Ik heb de zon zien zakken in de zee hij is mee gegaan. Deze verschiklijk ziekte eist zijn tol zeggen zij. Maar ik ken hem helemaal niet persoonlijk, toch was ik zijn grote vriend wat een eer ik hou van je
maatje de zon neem je mee naar verre oorden want jij zit in mijn hart!

je grote chatvriend Martin

 

* En natuurlijk niet te vergeten je grote dosis humor. Wat heb je menigeen al zitten plagen en voor de gek gehouden. Je had ook de grootste lol als je Janny weer eens kon plagen en op Skype met stemmetjes zat te dollen. Maar ook DJ's ontkwamen er niet aan en ja ik zei de gek werktte vaak samen met je. Partners in "crime" We hebben ze wat beet genomen! Maar ook op je thuisfront had je vaak de grootste lol met Irena.

 

   

 

* We kunnen nog zoveel over je vertellen. Wat we allemaal in een voor ons veel te korte tijd hebben meegemaakt, beleeft en besproken. Blue je was een zeer oprechte man, recht door zee, nam geen blad voor de mond. Had een heel groot hart voor zij die je dierbaar waren, ontzettend veel humor, hulpvaardig met een grote dosis passie voor muziek. "Now is the time" helaas voor jou gekomen. We houden van je en je blijft voor altijd in ons hart... We zullen je nooit vergeten!

  © Now is the time (webdesign n-design4you) nowisthetimemusicforlife@gmail.com